• Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • © 2022 Hidastaja Art
  • Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
  • © 2022 Hidastaja Art

Vastuullisuus

Meille tärkeitä arvoja ovat kotimaisuus, vastuullisuus ja uskallus kokeilla.

Vaneriosat: Korujemme materiaalina käytetään koivuvaneria, joka on valmistettu suomalaisessa metsässä kasvaneesta koivusta. Vaneri on FSC- ja PEFC-sertifioitua, joka on tae siitä, että kyseessä on vastuullinen valinta ja vanerin valmistus on toteutettu kestävää kehitystä tukevalla tavalla. Vaneriosat laserleikataan muotoonsa Helsingissä.

Metalliosat: Korujen metalliosat ovat ruostumatonta terästä, joka on paitsi kestävä ja huoltovapaa materiaali, myös allergiaystävällinen. Metalliosat hankitaan helsinkiläiseltä yritykseltä, joka maahantuo korunosat Kiinasta pitkäaikaiselta ja luotettavalta taholta.

Korurasiat ja painotuotteet: Toimitamme korut taustapahviin kiinnitettynä tai toiveesta ekologisesta kartongista valmistetussa korurasiassa. Korurasiamme tulevat EU-alueelta ja ne on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista. Taustapahvit ja muut painotuotteemme on painettu Suomessa FSC-sertifioidulle kartongille.

Pakkausmateriaalit: Postitamme tuotteemme ekologisesta kartongista valmistetuissa pakkauksissa ja kaikki lähetyksemme ovat muovittomia. Koska käytämme postituslaatikoiden sulkemiseen paperiteippiä, ovat pakkaukset kierrätettävissä kartonkijätteenä sellaisenaan. Käytämme pakkaamiseen ajoittain myös kierrätysmateriaaleja.

Kaikki korumme kootaan käsityönä Vantaan Kartanonkoskella.